tag:blogger.com,1999:blog-531861491119760519.post4880982596455771700..comments2023-09-03T01:28:48.760-07:00Comments on ω, θαυμασία νήσος...!: Στη κουζίνα ολοταχώς...Ιωάνναhttp://www.blogger.com/profile/14865408754975605508noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-531861491119760519.post-74564485298193124912011-03-21T03:11:56.482-07:002011-03-21T03:11:56.482-07:00Χαρά, ευχαριστώ. Αν και τους τελευταίους μήνες απέ...Χαρά, ευχαριστώ. Αν και τους τελευταίους μήνες απέχω από την μπλογκόσφαιρα,φανερό άλλωστε με την τελευταία ανάρτισή μου (μήνες πριν- αυτό το γλυκό πέτρωσε πια), θα περάσω κάποια στιγμή<br /><br /><br />Και του χρόνου Κική μου, σε ευχαριστώ (πως μπορείς και με έχεις φίλη, τόσο άσχετη που είμαι με τις ζύμες;)Ιωάνναhttps://www.blogger.com/profile/14865408754975605508noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-531861491119760519.post-88934257306182269732010-10-10T02:59:30.493-07:002010-10-10T02:59:30.493-07:00Καλά...Ότι θα έβαζες συνταγή κι εσύ, δεν το περίμε...Καλά...Ότι θα έβαζες συνταγή κι εσύ, δεν το περίμενα! χαχα! Μα ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πώς μερικές φίλες μου δεν τα πάτε καλά με το αλεύρι. Είναι τόσο ωραίο υλικό! Η μαρμελάδα σου έγινε σφιχτή γιατί την παράβρασες ή γιατί δεν είχε καθόλου νερό. Η λύση που πρότεινε η θεία σου είναι η ιδανική! Και του χρονου!kikihttps://www.blogger.com/profile/17672412851345680625noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-531861491119760519.post-50551990763321785342010-10-05T09:14:49.976-07:002010-10-05T09:14:49.976-07:00Μούρλια απο εμφάνιση και φαντάζομαι και απο γεύση ...Μούρλια απο εμφάνιση και φαντάζομαι και απο γεύση κι άρωμα (αφού έχει κι αρμπαρόριζα!)<br />μην πτοείσαι Ιωάννα απο αναποδιές...όρμα, κι αν σου λείψει κανένα φρούτο έλα κι απο εδώ http://kantomagapi.blogspot.com,έχει μπόλικα!Χαρά Θεοδωρίτσηhttps://www.blogger.com/profile/17377293700610960797noreply@blogger.com